Yettel. EN

Szolgáltatások

Az online regisztrációjával további oldalakat is elér, pl. korábbi vásárlások áttekintése a MobilVásárlás szolgáltatásban.

Amennyiben a telefonszámával kapcsolatos szolgáltatásokra kíváncsi, kérjük, válassza a felső menüben az "Telefonszámok" menüpontot, és a megjelenő oldalon kattintson a "Szolgáltatások megrendelés/módosítása" menüpontra.

Tisztelt Előfizetőnk!
Tájékoztatjuk, hogy 2014. március 4-étől nem érhetők el az MMS küldés, fogadás, továbbítás funkciók az MMS Stúdióban és MMS Tárban. Emiatt a 2014. március 4-étől a fenti helyekre küldött vagy továbbított üzenetek nem érkeznek meg. A 2014. március 4-e előtt az MMS Stúdióba és MMS Tárba beérkezett üzenetek 2014. július 1-jével törlésre kerülnek – kérjük addig gondoskodjon lementésükről! Fontos, hogy ezek a változások a telefonkészülékére már megérkezett, ott tárolt MMS üzeneteket nem érintik! Megértését köszönjük.

Amennyiben bármely termékünkről vagy szolgáltatásunkról bővebb információt szeretne, kérjük, keresse fel weboldalunkat, ügyfélszolgálatunkat, Yettel Partner üzleteinket vagy közvetlen kapcsolattartóját!